Вести/обавештења

Овде можете погледати обавештења у вези активности установе

Пролеће у вртићу

              


Кроз разноврсне животно-практичне активности са децом, али и кроз различите облике сарадње са родитељима развијамо еколошку свест код деце, градимо темеље правилног понашања према животној и природној средини и радимо на оплемењавању простора.


Сваког пролећа вртићи „процветају“ у сваком смислу. Кроз практичне активности деца се упознају са биљкама и њиховим гајењем али и како неке ствари можемо поново употребити. Од садница у вртићу „Даница“и сређивања дворишта, преко акције Цветић за вртић у „Лептирићу“, оплемињивању дворишта у вртићу „Сунашце“  до заједничких акција родитеља и запослених у вртићу „Невен“ на изради клупица, кућице, столова од палета, али и озелењавање дворишта цвећем али и садницама воћа остварујемо постављене циљеве.


Погледајте фотографије активности у галерији појединачних вртића под категоријом пролеће у вртићу 2017.

Укратко о нама

Установа за предшколско васпитање и образовање Дечји вртић "Љубица Вребалов", носи традицију предшколског васпитања и образовања нашег града од 1911. год .

Ми смо савремена предшколска установа која квалитетно одабраним и сопственим, аутентичним програмима пружа здраву и подстицајну средину за несметано одрастање и развој потенцијала сваког детета.

Последње вести/чланци
Пролеће у вртићу 2017 Објављено 05 маја 2017Месец културе 2016 - прочитајте више Објављено 17 децембра 2016Адреса

Предшколска установа
"Љубица Вребалов"
Вука Караџића бр.1
12000 Пожаревац
Т: (012) 210-308
Мат.број 07160917; ПИБ 100283306;
Радно време:

Листа за обавештавање