Путујући вртић

јединствени у земљи

 

01.09.2017. Обавештење

          У току јула и августа ПУ „Љубица Вребалов“ у оквиру програма „Мало се покрени и у вртић крени“ окупила је велики број малишана који не иду у вртић. На различитим локацијама у Пожаревцу и Костолцу деца су имала прилике да се поиграју а све кроз добро осмишљене игре и активности које поред тога што су занимљиве деци пружају и прилику да употпуне своја знања и изразе своју креативност. Реализатори свих активности били су васпитачи припремног предшколског програма у сарадњи са стручном службом.

 


Као завршница овог програма организоване су активности и игре у центру града. Тада су се реализацији прикључили и  васпитачи и сестре васпитачи вртића: „Пчелица“, „Душко Радовић“ „Бамби“, „Бубамара“ . На тргу ослобођења, у понедељак 29. августа 2017. године, у сусрет новој радној години ПУ „Љубица Вребалов“ је представила само мали део својих активности.  Деца су могла да се друже,играју, певају, пређу разноврсне полигоне и направе нешто јединствено. 

КЛИКНИТЕ ОВДЕ ЗА ГАЛЕРИЈУ АКТИВНОСТИ.

 

26.08.2017. Обавештење

 

ПУ „Љубица Вребалов“ и креативни васпитачи позивају малишане на дружење и игру 
28.августа 2017. године.


Аутобус  наше установе – Импрес пројекта биће на Тргу ослобођења  од 19 до 21 h у понедељак
Дођите да се играмо!

 

 

27.06.2017. Обавештење

И овог лета Путујући вртић-аутобус ће радити!

Предшколска установа „Љубица Вребалов“ и овог лета организује
креативне радионице са децом која не похађају вртић


„МАЛО СЕ ПОКРЕНИ И У ВРТИЋ КРЕНИ“
од 03.07. до 31.08.2017.
од 9 - 11 часова


Aутобус ПУ „Љубица Вребалов“ - Импрес пројекта биће на следећим локацијама:
Понедељак. – месна заједница „Сопот“
Уторак. – „Радна Мала“
Среда. – Стари Костолац
Четвртак. – „Канал“ у Костолцу
петак – „Дидино село“ Костолац

 

15.07.2015. Обавештење

И овог лета Путујући вртић-аутобус ће радити!

Наиме, од 15.јула Предшколска установа "Љубица Вребалов" организоваће рад Путујућег вртића-аутобуса, који ће бити постављен на следећим локацијама и са следећим распоредом:

Понедељак: Стари Костолац

Уторак: насеље у МЗ Сопот

Среда: Костолац- насеље Канал

Четвртак: Костолац- Дидино село (поред градске цркве)


 

ПУТУЈУЋИ ВРТИЋ – АУТОБУС

Град Пожаревац у оквиру ИМПРЕС пројекта (пројекат Унапређивање предшколског васпитања и образовања у Србији) је добио као донацију једини, путујући вртић-аутобус.

Путујући вртић-аутобус спада у посебне програме васпитно-образовног рада са децом. Организује се у посебно прилагођеном аутобусу и представља вид организованог васпитања и образовања деце у срединама у којима не постоји нити један организован облик рада или програм у циљу ублажавања последица социо-културне неједнакости. Путујући вртић –аутобус има 16 места (тиме је и група нормирана на 16 деце).

Путујући вртић је почео са радом и ове радне 2013/2014. године у марту месецу. Тренутно је уписано осам предшколаца а васпитач реализује Основе програма за предшколске групе . Овим посебним обликом васпитно-образовног рада су обухваћена деца из околине Костолца. Посебан нагласак је на социјализацији, развоју комуникацијских вештина и употреби српског језика.


 

Укратко о нама

Установа за предшколско васпитање и образовање Дечји вртић "Љубица Вребалов", носи традицију предшколског васпитања и образовања нашег града од 1911. год .

Ми смо савремена предшколска установа која квалитетно одабраним и сопственим, аутентичним програмима пружа здраву и подстицајну средину за несметано одрастање и развој потенцијала сваког детета.

Последње вести/чланци
Пролеће у вртићу 2017 Објављено 05 маја 2017Месец културе 2016 - прочитајте више Објављено 17 децембра 2016Адреса

Предшколска установа
"Љубица Вребалов"
Вука Караџића бр.1
12000 Пожаревац
Т: (012) 210-308
Мат.број 07160917; ПИБ 100283306;
Радно време:

Листа за обавештавање